Ορίζοντας τον χρόνο μου

Χρονικά Όρια

Ο χρόνος κυλά όταν διασκεδάζω. Για αυτό φροντίζω να διατηρώ υπό έλεγχο τη διάρκεια των συνεδριών/συνδέσεών μου, διατηρώντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ πραγματικής ζωής και διαδικτύου.

Eίναι υποχρεωτικό να θέσεις χρονικά όρια μέσω της σχετικής ενότητας του λογαριασμού σου ή επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Μελών. Τα όρια αυτά αναφέρονται στο χρονικό όριο που μπορείς να παίξεις σε μία συνεδρία. O ορισμός των χρονικών ορίων έχει άμεση εφαρμογή. Διαρκούν για το χρονικό διάστημα που επέλεξες (ημέρα , εβδομάδα, ή μήνα) και στην συνέχεια επανορίζονται αυτόματα και ξεκινούν να ισχύουν ξανά για το χρονικό διάστημα αυτό. Τα χρονικά όρια αφορούν στα παιχνίδια RNG (slots), Live Casino και στο στοιχημα, σε Virtuals. Αν επιθυμείς να αυξήσεις το χρονικό όριο ή οποιοδήποτε άλλο όριο, θα χρειαστεί είτε να το κάνεις μέσα από την ενότητα ''Προστασία Παίκτη" είτε να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Μελών, όπως και για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη λειτουργία των ορίων. Μπορείς άμεσα και ανά πάσα στιγμή να μειώσεις τα χρονικά όρια σου, ή οποιοδήποτε άλλο όριο. Παρακαλούμε να λάβεις υπόψη ότι θα δέχεσαι σχετικές ειδοποιήσεις μόλις φτάσεις το 80% και το 100% αυτού του ορίου.

Κάνε ένα διάλειμμα

Κάνω ένα σύντομο διάλειμμα από τις στοιχηματικές μου δραστηριότητες για να αποφορτιστώ, απέχοντας από τον λογαριασμό μου για 24 ώρες.

Για να περιορίσεις την πρόσβασή σου κατ' αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να επισκεφτείς την Ενότητα Λογαριασμός > Προφίλ > Προστασία Παίκτη, είτε να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Μελών για να λάβεις τις κατάλληλες οδηγίες.

Αυτοαποκλεισμός

Νιώθω κοντά στο να χάσω τον έλεγχο; Ο Αυτοαποκλεισμός μου επιτρέπει να αποκλείσω τον εαυτό μου από την πρόσβαση στον παικτικό λογαριασμό μου για μια περίοδο 1, 2, 6, 9 μηνών ή ακόμη και επ 'αόριστον.

Για να αυτο-αποκλειστείς, θα πρέπει να επισκεφτείς την Ενότητα Λογαριασμός > Προφίλ > Προστασία Παίκτη, είτε να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Μελών για να λάβεις τις κατάλληλες οδηγίες.

Παίζω για διασκέδαση, κρατώντας το απλά ένα παιχνίδι

Η διασκέδαση είναι η λέξη-κλειδί εδώ και η τοποθέτηση ενός στοιχήματος που μπορώ να διαχειριστώ οικονομικά και μόνο για ψυχαγωγία, είναι ο μόνος τρόπος για αυτό. Το να ποντάρω περισσότερα από όσα μπορώ για να ρεφάρω, να κερδίσω χρήματα ή για οποιοδήποτε άλλο κίνητρο εκτός της διασκέδασης, σίγουρα δεν είναι.

Γνωρίζω τον εαυτό μου

Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μου, για να ξέρω και πότε πρέπει να σταματήσω - Αν υπάρχει κίνδυνος να αναπτύξω εθισμό ή έχω ξεκινήσει να παίζω ανησυχητικά συχνά, κάνοντας το ανώνυμο αυτοδιαγνωστικό τεστ μπορώ να βοηθηθώ και να λάβω και τις ανάλογες συμβουλές υπεύθυνου στοιχηματισμού βάσει των απαντήσεών μου.

Διατηρώ τον έλεγχο του παιχνιδιού με τα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού εδώ

Ελέγχω το παιχνίδι μου, χρησιμοποιώντας όρια που ταιριάζουν καλύτερα με την στοιχηματική μου συμπεριφορά. Μπορώ να δοκιμάσω τα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού εδώ ή να λάβω τη δωρεάν καθοδήγηση από τους ειδικά εκπαιδευμένους εκπροσώπους της Stoiximan.

Δίνω προσοχή στον χρόνο που περνάω παίζοντας

Ο χρόνος περνά όταν κανείς διασκεδάζει! Και αυτό είναι ακόμη πιο υπέροχο, αν έχει προσδιοριστεί εκ των προτέρων ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος στη σελίδα της Stoiximan ανά συνεδρία, έτσι ώστε να μην ξεπερνιούνται τα όρια και να χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες της Stoiximan μόνο για διασκέδαση! Χρόνος για τυχερά παιχνίδια δεν πρέπει να υπάρχει, όταν είναι σε βάρος του καθημερινού προγράμματός μου ή όταν μπορεί να επηρεάσει την εργασία, τις σχέσεις ή/και την ψυχική ή σωματική υγεία μου.

Προϋπολογίζω τα χρήματα που πρόκειται να ξοδέψω

Αποφασίζω εκ των προτέρων το μέγιστο ποσό χρημάτων που είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω. Ορίζω τον προϋπολογισμό μου και τον ακολουθώ πιστά. Χρησιμοποιώ τα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για να ορίσω ένα όριο μόνος μου ή μπορώ να απευθυνθώ για δωρεάν καθοδήγηση από τους ειδικά εκπαιδευμένους εκπροσώπους της Stoiximan.

Παραμένω κοινωνικός

Παίζω μόνο για διασκέδαση και διατηρώ τις συναναστροφές με τους φίλους ή την οικογένειά μου όχι λιγότερο από ό, τι θα έκανα αν δεν έπαιζα. Είναι σίγουρο πως η Stoiximan κάνει το καλύτερό δυνατό για να περνάω ευχάριστα, αλλά τίποτα δεν αξίζει όσο τα αγαπημένα μου πρόσωπα και δεν πρέπει να απομακρυνθώ από αυτά για χάρη του στοιχηματισμού.

Δεν παίζω ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ ή/και τοξικών ουσιών

Ο στοιχηματισμός απαιτεί ήρεμες και σταθμισμένες αποφάσεις και οποιαδήποτε τοξικότητα θα μειώσει την ικανότητά μου να ενεργήσω σωστά. Χρησιμοποιώ τα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για να κάνω με ασφάλεια ένα διάλειμμα από τον στοιχηματισμό πριν τη χρήση αλκοόλ και άλλων τοξικών ουσιών, για να αποφύγω απώλειες που μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες.

Παίζω υπεύθυνα και βεβαιώνομαι ότι καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό.

Είναι σημαντικό να βγάλω από το μυαλό μου ότι έχω τη σωστή στρατηγική που θα με βοηθά να κερδίζω συνέχεια, καθώς ο στοιχηματισμός είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα... και τίποτα παραπάνω. Μπορεί να νιώθω τυχερός ή να έχω κερδίσει κάτι μεγάλο. Αυτό είναι υπέροχο, δεν είναι όμως σίγουρα λόγος για να εγκαταλείψω τη δουλειά μου, καθώς τα τυχερά παιχνίδια περιλαμβάνουν τη νίκη όσο και την ήττα, οπότε πρέπει να φροντίσω να κρατώ τις σωστές αποστάσεις, διατηρώντας το απλά ένα παιχνίδι!