Η δέσμευσή μας

Aξιοποιούμε την τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία σε όσους εμπιστεύονται το προϊόν και τις υπηρεσίες μας για την ψυχαγωγία τους.


Αυτή είναι η δέσμευση της Stoiximan

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το "Υπεύθυνο Παιχνίδι'' βρίσκεται στον πυρήνα του DNA του οργανισμού μας, καθώς δεσμευόμαστε πλήρως να προσφέρουμε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία που δεν μπορεί παρά να προστατεύεται από τους κινδύνους που σχετίζονται με το άμετρο παιχνίδι.

Υπεύθυνο Παιχνίδι ως μέρος της λειτουργίας μας

Στη Stoiximan το Υπεύθυνο Παιχνίδι αποτελεί την κεντρική μας αρχή και βρίσκεται στον πυρήνα των υπηρεσιών μας, στα πλαίσια της δημιουργίας μιας ασφαλούς και υπεύθυνης εμπειρίας για τους πελάτες μας. Κατανοούμε βαθιά ότι το προϊόν που παρέχουμε, εκτός από μια συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης, ενέχει κινδύνους αν ξεφύγει από τα όρια που σχετίζονται με το απρόσεκτο παιχνίδι και ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού Υπεύθυνου Στοιχηματισμού για τους πολύτιμους πελάτες μας.

Υπεύθυνος διαχειριστής

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στοιχηματισμού, διασφαλίζοντας ότι μπορείς να έχεις μια ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Προστασία παικτών

Μια ειδική ενότητα στον λογαριασμό πελάτη για τον καθορισμό ορίων απώλειας / κατάθεσης / χρόνου και πολλά άλλα, έτσι ώστε να μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τα προϊόντα μας υπεύθυνα.

Καινοτομία

Προηγμένα και καινοτόμα εργαλεία για μια ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού, όπως:

  • RG-AID, το εσωτερικό μας σύστημα ανίχνευσης με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, που εντοπίζει δυνητικά επικίνδυνα μοτίβα παιχνιδιού, π.χ. για πελάτες μας που δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις συμβουλές του υπεύθυνου παιχνιδιού.

Πιστοποιήσεις και βραβεία

Παράλληλα με τις τιμητικές διακρίσεις και τα βραβεία Operator of the Year" και "Sports Betting Operator"’ στα EGR Marketing & Innovation Virtual Awards 2022 και "Mobile Operator of the Year 2019" , η Kaizen (Stoiximan / Betano) έχει βραβευτεί και στις κατηγορίες ‘’Socially responsible marketing campaign’’ και ‘’Sportsbook innovation in responsible gambling’’, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ειλικρινή μας δέσμευση στον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό.