Άλλοι τρόποι επαφής / επικοινωνίας

Οι εκπαιδευμένοι εκπρόσωποί της Υποστήριξης Πελατών μας σε θέματα Υπεύθυνου Παιχνιδιού είναι έτοιμοι να διαχειριστούν όλες τις επικοινωνίες που σχετίζονται με το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ώστε η στοιχηματική εμπειρία να παραμένει υπό έλεγχο και να χρησιμοποιείται το προϊόν μας με υπεύθυνο τρόπο, διατηρώντας το παιχνίδι ασφαλές κάθε στιγμή.

Επικοινώνησε

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Αποτρέπουμε ενεργά τυχόν ανήλικα άτομα να εγγραφούν στους ιστότοπούς μας.

Στη Stoiximan προτείνουμε το netnanny ως σύστημα αποκλεισμού λογισμικού που μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε προσπαθεί να αποκλείσει την πρόσβαση σε ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών. Aυτό είναι ένα προτεινόμενο εργαλείο για την προστασία των ανήλικων μελών της οικογένειας από την πρόσβαση σε ιστότοπους που δεν επιτρέπουν ανήλικους επισκέπτες.

ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Οι παρακάτω οργανισμοί είναι οι συνεργάτες μας στην υποστήριξη υπεύθυνης δραστηριότητας. Παρέχουν δωρεάν βοήθεια και συμβουλές σε κάθε πελάτη που αναζητά αμερόληπτη και εμπιστευτική υποστήριξη από έναν θεραπευτή ή σύμβουλο σε περίπτωση απώλειας ελέγχου ή προβλήματος με τα τυχερά παιχνίδια.

Το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ είναι ένα θεραπευτικό κέντρο με έδρα την Αθήνα, το οποίο παρέχει πληροφορίες, συμβουλές, υποστήριξη και δωρεάν συμβουλευτική για την πρόληψη και αντιμετώπιση του προβληματικού στοιχηματισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

https://www.kethea.gr

210 9237777

H GamCare είναι ο κορυφαίος πάροχος δωρεάν πληροφοριών, συμβουλών και υποστήριξης στο Ηνωμένο Βασίλειο για όποιον ζημιωθεί από τον προβληματικό στοιχηματισμό.

Στοιχεία επικοινωνίας

https://www.gamcare.org.uk/

Gambling Therapy προσφέρει θεραπεία για τον εθισμό στον τζόγο. Πρόκειται για μια παγκόσμια υπηρεσία που προσφέρεται από τον Gordon Moody, η οποία παρέχει δωρεάν πρακτικές συμβουλές και συναισθηματική υποστήριξη σε οποιονδήποτε επηρεάζεται από τον προβληματικό στοιχηματισμό.

Στοιχεία επικοινωνίας

https://www.gamblingtherapy.org/

Οι Gamblers Anonymous παρέχουν εμπιστευτική τηλεφωνική υποστήριξη και πρόσωπο με πρόσωπο συμβουλευτική σε οποιονδήποτε επηρεάζεται από τον προβληματικό στοιχηματισμό.

Στοιχεία επικοινωνίας

https://www.gamblersanonymous.org/ga/